Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders İşleniş Modeli

18.09.2020

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz dönemi ders işleniş şekillerine ilişkin bilgi aşağıda sunulmuştur.

• Bölümümüz tüm teorik dersleri online olarak işlenecektir.
  • Uygulamalı derslerin teorik bölümleri online, uygulama bölümleri ise hibrit yöntem ile işlenecektir. Hibrit yöntemde; yüz yüze devam zorunluluğu aranmaksızın, pandemi koşullarına uygun olarak üniversiteye gelebilecek öğrenciler ile yüz yüze diğer öğrencilerimiz ile online olarak dersler yürütülecektir.
  • Uygulamalı derslerin hangi haftalarda hibrit yöntemle işleneceği ayrıca duyurulacaktır.
  • 4. sınıf öğrencilerinin klinik uygulama dersleri ise isteğe bağlı; ya bahar dönemine aktarılacak ya da güz döneminde tamamlanabilecektir. 4. sınıf öğrencilerimize kendi illerinde klinik uygulama yapabilme onayı verilmektedir.